23.01.2009 GÜLÜMSE YUVA'DA BU GÜN OYUNCAKSIZ EĞİTİM BAŞLIYOR
23.01.2009 Bu gün oyuncaksız eğitim başlıyor. Bir hafta boyunca devam edecek.Okulumuzdaki oyuncakları bir haftalığına kaldırıyoruz..Amaç;Çocuklarımızı oyuncak olmadan oyun kurmaya teşvik edeceğiz,oyuncak olmadan kendisini meşgul etmeyi unutmuş olan çocuklar ilk başlarda zorlansalar da böyle projeler sayesinde tekrar düşünmeye yoğun bir şekilde meşgul olmaya alışacaklar. Çocukların doğada bulunan ve yaratıcılığını destekleyen araç gereçlerle oynamasına imkan vereceğiz.Sokaktan, ormandan toplanan çubuklar ,taşlar,yapraklar,mandallar,ipler,boş kutular vb… çocuklar tarafından çok yönlü kullanılabilirler.Bu tür malzemeleri çocuklar okula getirerek değişik ve yaratıcı buluşlar denemeler yapabilecekler.